Suzanne van der Geest

Gedragsonderzoeker en -ontwerper

Jouw werknemers veilig en ongestoord onderweg

  1. Home
  2. Nieuws
  3. Jouw werknemers veilig en ongestoord onderweg
19 januari 2023 Suzanne van der Geest

Elke werkdag kent keuzes. Dat begint al wanneer je op weg gaat naar werk. Maak ik vooraf een playlist of switch ik onderweg van zender. Neem ik wel of niet de telefoon op tijdens het rijden.
Help je werknemers slimme keuzes te maken in het verkeer. En vergroot hun veiligheid op de weg!

Heb jij veel jonge collega’s in jouw organisatie? Jongeren lopen nog meer risico in het verkeer, maar daar kan jij als werkgever iets aan doen.

Download de werkgeverstoolbox gratis. 👇

 

Jouw werknemers veilig en ongestoord onderweg

Gratis

Met een aantal eenvoudige tools maak jij jouw werknemer klaar om ongestoord onderweg te gaan. Dat begint met een goed gesprek met jouw werknemer. Hoe? Heel eenvoudig.
Met onze gesprekskaart kaart je stapsgewijs en op natuurlijke wijze verkeersveiligheid bij jouw mensen aan.

De gesprekskaart is onderdeel van onze gratis werkgeverstoolbox. Met de werkgeverstoolbox zorg je ervoor dat jouw werknemers veilig onderweg zijn.

Download de gratis werkgeverstoolbox

Altijd ongestoord onderweg

Wij helpen je graag op weg met onze gratis online werkgeverstoolbox. Met deze werkgeverstoolbox maak jij jouw werknemers klaar om ongestoord onderweg te zijn.  Met kant-en-klare checklists, een gesprekskaart, een dilemmaspel en nog veel meer.

Download nu gratis de werkgeverstoolbox. 👇

Lees meer

Blijf op de hoogte

Jongeren en verkeer? Volg het laatste nieuws en de ontwikkelingen. Van de laatste online escaperoom tot aan de het meest recente onderzoek naar wat jongeren motiveert en beweegt.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestandjes die er voor zorgen dat wij de website beter kunnen afstemmen op jouw zoekgedrag en voorkeuren.