Kelly Kooij

Manager marketing en communicatie

Hoe wordt een beginnende bestuurder ‘Baas in het Verkeer’

  1. Home
  2. Nieuws
  3. Hoe wordt een beginnende bestuurder ‘Baas in het Verkeer’
17 april 2023 Kelly Kooij

Afgelopen jaar hebben we in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat een customer journey uitgewerkt voor de beginnende autobestuurder. Een van de contactmomenten was het moment van slagen. (Een ander belangrijk moment volgens de jongeren is de eerste keer naar de McDonald's, maar dat even terzijde)

Samen met het CBR hebben we gewerkt aan een nieuwe mailing voor jongeren: Baas in het Verkeer Alle geslaagden ontvangen van het CBR een felicitatiemail met daarin een link naar de e-mailnieuwsbrief.

Tips & tricks

De jongeren ontvangen dan 1 jaar lang 4 nieuwsbrieven met daarin tips en tricks om veilig de weg op te gaan. Overal alcohol en drugs, maar ook over hoe verzeker je je auto, over meters maken en tips over zuinig rijden. Deze tips en tricks zijn samen met de jongeren uit ons jongerenpanel en het onderzoeksteam tot stand gekomen.

We zijn heel blij met de samenwerking en met het resultaat. De komende tijd gaan we kijken hoe het aanslaat en bijsturen waar nodig. Ben je benieuwd naar de nieuwsbrief of hoe we het hebben aangepakt? Neem dan contact met ons op.

Baas in het Verkeer:

Meer nieuws

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestandjes die er voor zorgen dat wij de website beter kunnen afstemmen op jouw zoekgedrag en voorkeuren.