Skip to navigation

StreetTalk

Een leuke herinnering aan een avondje stappen? Spot het StreetTalk-team en scoor een leuke foto of filmpje van jou en je vrienden!

« Terug naar projecten

StreetTalk

Ga jij een avondje stappen met je vrienden? Check dan of het StreetTalk-team in de buurt is! Zij zijn te vinden tijdens de late uurtjes in kroegen of binnensteden. Geef jouw mening over het verkeer voor de camera of ga samen met je vrienden op de foto.

StreetTalk camera-team
Ben jij niet bang om je mening te geven? Ga dan voor de camera de discussie aan met je vrienden. Gewapend met feiten en weetjes vuurt de interviewer scherpe vragen op jou en je vrienden af. Onderwerpen zijn:

  • Alcohol in het verkeer
  • Gedrag in het verkeer
  • Jonge bestuurders

Vind jij het veilig om met alcohol op te fietsen? Vind jij dat er te veel verkeersregels zijn? Geef jouw mening en verdien een toffe gadget. Na een paar dagen kan je jezelf terug zien in het StreetTalk-filmpje bij video’s.

StreetTalk foto-team
Een leuke herinnering aan een avondje stappen, scoor je bij het StreetTalk foto-team. Samen met je vrienden kan je bij hen op de foto. Maar het team staat er niet zomaar, ze gaan ook het gesprek met jou aan over het regelen van een veilige rit naar huis na een avondje stappen.

Een paar wijntjes of biertjes zijn niet slecht maar bedenk  wel van tevoren hoe je safe thuis komt. Tijdig met het zuipen kappen = veilig thuiskomen na het stappen. De StreetTalk-foto’s kan je terug vinden bij foto’s.

StreetTalk Virtual Reality Experience
Misschien heb je er weleens last van gehad: een slechter zicht na een paar drankjes. Dat is het tunnelvisie-effect. Alcohol verdooft je hersenen waardoor je inschattingsvermogen verslechtert. Daarnaast zie je de kleur rood niet meer goed en nemen je ogen licht en donker niet meer goed waar. Tunnelvisie in het verkeer is gevaarlijk, omdat je alleen het midden van de weg ziet en niet meer wat er aan de zijkanten gebeurd. 

Zet de StreetTalk VR-bril op, neem plaats op de StreetTalk lounge stoelen en ervaar 360 graden breed hoe zo'n tunnelvisie-effect precies werkt wanneer je aan het verkeer deelneemt. Word jij er al duizelig van?

.oktober
december.