Skip to navigation

FietsFix

Is je fiets net zo brak als jij?! Daar gaan we wat aan doen. Met FietsFix trekt TeamAlert tijdens de introweken langs de grootste studentensteden om met jongeren te praten over het belang van een veilige fiets.

« Terug naar projecten

FietsFix

Is je fiets net zo brak als jij?! Daar gaan we wat aan doen.

Het belangrijkste vervoermiddel van de student is de fiets. Alleen staan studentenfietsen nou niet echt bekend als de meest veilige fiets. Omdat de fiets zo vaak gebruikt wordt slijten de onderdelen snel en de fietsenmaker is vaak te duur.

Met het project FietsFix trekt TeamAlert tijdens de introductieweken langs de grootste studentensteden om met jongeren te praten over het belang van een veilige fiets. Voorlichtingsmedewerkers laten zien hoe makkelijk het is om kleine reparaties zelf uit te voeren en hoe je op een goedkope en slimme manier je tweewieler kunt onderhouden.

Zo ga jij gesmeerd je studententijd in.

Tutorials

Hoe plak je een band?
   
Meer tutorials

Deel je kennis!

Als jij al weet hoe je een fiets kunt onderhouden of repareren, deel dan je kennis met vrienden. Of nog beter: ruil jouw kennis voor de afwas of een biertje! Download onderstaande coupons, knip ze uit en ruil ze voor jouw FietsFix kennis!

FietsFix Coupons

Winactie

Ga je in het vervolg je fiets beter onderhouden? Of ga je je huisgenoot eens een keer helpen bij het plakken van haar band? Deel jouw goede FietsFix voornemen en maak kans op een snelle stadsfiets van Cortina t.w.v. €300,-!

Agenda.

Er zijn geen calendar items in deze maand/jaar
.oktober
december.