Skip to navigation

Witte Waas

Beleef de muziek, voel het ritme and have fun. Uitgefeest? Rij drank- en drugsvrij terug naar huis en voorkom dat jij in de Witte Waas belandt.

« Terug naar projecten

Witte Waas

Banner fotopagina Witte Waas

Is er iets lekkerder dan dansen op een festival in het zonnetje? Heel weinig, denken wij. Sommigen kiezen ervoor de dag met drugs nóg iets euforischer en magischer maken. Trippen op een festival kan heel leuk zijn, maar achter het stuur zorgt dit voor een bad trip.

Als je weleens drugs hebt gebruikt op een festival, merkte je misschien dat je na afloop eigenlijk niet helder genoeg was om achter het stuur te stappen. Helaas beseft niet iedereen dat die wazige toestand risico’s opleveren in het verkeer. Je reactiesnelheid neemt namelijk af met drank en/of drugs op, om maar niet te spreken van effecten die drugs hebben op je ruimtelijke oriëntatie, het vermogen om meerdere dingen tegelijk te doen en het inschatten van risico's. En wist je dat de drugs in combinatie met alcohol achter het stuur de kans op een ernstig ongeluk wel 200 keer vergroot?

Veilig thuiskomen (of naar een after)
Omdat wij willen dat jij veilig op je volgende locatie aankomt (of je nu je bedje in duikt of op zoek gaat naar een after), staat TeamAlert ieder jaar met de Witte Waascampagne op ruim 40 festivals. Daar wijzen wij feestgangers tussen de 18 en 24 jaar op het belang van een veilige rit naar huis. Onze Bubble Booth is niet te missen. Hier kun je met je vrienden op de foto als je veilig vervoer voor de terugreis hebt geregeld. Deze foto's zijn later terug te vinden op onze website!

Poll.


Wist je dat.

...je emoties bepalen hoe je je in het verkeer gedraagt?

Agenda.

18/11/17 Witte Waas Harmomy of Dance, Leeuwarden Harmomy of Dance
25/11/17 Witte Waas Drift Festival, Nijmegen Drift Festival
.oktober
december.