Skip to navigation

RoadTrip

Speel samen met je klasgenoten de hoofdrol in je eigen videoclip. Gebruik alle aanwezige attributen, steel de show en pak jouw moment of fame!

« Terug naar projecten

RoadTrip

Dansen, zingen en acteren… Tijdens het project RoadTrip gaan jullie een lipdub maken, met als thema: verkeer! Een lipdub is een videoclip die in één take wordt gefilmd waarin op een muzieknummer geacteerd en geplaybackt wordt.

De lipdub wordt gemaakt op een cool nummer en er zijn verschillende attributen aanwezig om de videoclip zo vet mogelijk te maken. Denk aan: politiekleding, fietssturen, verkeersborden en een vette beach cruiser. Je gaat in groepjes de tekst leren van ons enige echte verkeersnummer en daarna is het tijd om te gaan dansen, zingen en acteren!

TeamAlert monteert de film en binnen twee weken hebben jullie een filmpje waarin jijzelf de hoofdrol speelt! Ga naar de videopagina van TeamAlert om te zien welke filmpjes andere scholen hebben gemaakt.

RoadTrip LipdubKomt RoadTrip bij jou op school?

Dan kun je alvast oefenen! Beluister hier het nummer wat jullie gaan playbacken en download de songtekst!

Om je voor te bereiden op RoadTrip kun je, via de link hieronder, het onderwijsprogramma invullen. Hiermee kun je je voorbereiden op het filmen en vast nadenken over gevaarlijke situaties die in jouw omgeving voorkomen!

Ga naar het onderwijsprogramma

Poll.


Roadtrip

Win.

Drone + VR-brilWin hier een drone + bijpassende VR-bril t.w.v. €400,-!

Wist je dat.

...op de fiets de kans op een ongeluk 3 keer groter is dan in de auto?

Agenda.

Er zijn geen calendar items in deze maand/jaar
.september
november.