Skip to navigation

Bob

Ben jij de Bob? TeamAlert zet de Bob’s op feesten en festivals extra in het zonnetje!

« Terug naar projecten

Bob

Als jij de Bob bent, weet je wat je te doen staat: nuchter blijven en je vrienden veilig thuis brengen! Dit is een belangrijke belofte, want nog altijd wordt een kwart van alle verkeersdoden veroorzaakt door alcoholgebruik.

100% Bob 0% op

De Bob zijn, betekent dan ook: helemaal niet drinken. Bij drie glazen alcohol verdubbelt de kans op een ongeluk namelijk al. En nuchter blijven heeft natuurlijk ook z’n voordelen. Jij hebt morgen geen kater én herinnert je alle mislukte versierpogingen van je vrienden nog.

TeamAlert zet de Bob’s op feesten en festivals nog extra in het zonnetje. Ben jij Bob dan moet je bij binnenkomst aangeven dat je de Bob bent én aan het einde bewijzen dat je nog nuchter bent! Blaas jij aan het einde van de avond 0 promille? Dan belonen wij jou met toffe gadgets of een leuke foto met je vrienden.

De Bob zijn is zo erg nog niet..

De Bob's van tegenwoordig nemen geen genoegen meer met een paar colaatjes. Moeite met het vinden van een Bob? Daar hebben wij wat op bedacht. Met deze strippenkaart heeft de Bob ruim de keus in zijn beloningen, de coupons kan hij inleveren bij zijn vrienden. Wie wil er nou geen gratis massage of patatje oorlog?

Bob coupons

Poll.


Wist je dat.

...er geen trucje is om sneller nuchter te worden na een avondje drinken? Suiker eten of veel water drinken werkt niet. Al werkt veel water wel tegen de kater!

Agenda.

Er zijn geen calendar items in deze maand/jaar
.oktober
december.