<< Terug naar vacatures

Twee enthousiaste project stagiair(e)s

GEZOCHT! Iemand die dit met trots kan vertellen:
“Ik ben vanaf september 36 uur per week werkzaam als project stagiair(e) bij TeamAlert en ben van begin tot eind betrokken bij projectmanagement!”

Zo ziet jouw dag eruit
Je takenpakket is ontzettend divers: de ene dag ben je druk met het inpakken van de TeamAlert busjes en de andere dag ga je brainstormen over de inhoud van een project of mee op de uitvoeringen van projecten. Je bent van ontwikkeling tot uitvoering betrokken bij onze projecten en je helpt mee bij het organiseren van trainingen voor onze educatieve medewerkers. Oftewel: iedere dag ziet er weer totaal anders uit!

Wie ben jij?
Je volgt een Mbo-opleiding in de richting CMV, eventmanagement of MWD en zoekt per september 2017 een uitdagende praktijkstage voor minimaal vier maanden. Je bent echte aanpakker, kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en vindt het niet erg om mee te gaan op uitvoeringen. Je bent een enthousiasteling en iemand die veel initiatief toont. Heb je een rijbewijs, durf je in busjes te rijden en ben je woonachtig in de buurt van Utrecht? Top, want dat is echt een must!                                                                       

Waarom TeamAlert?
Binnen TeamAlert leer jij te werken in een jonge, professionele organisatie die volop in ontwikkeling is. Je doet ervaring op met projectmanagement en leert hoe je projecten van begin tot eind moet opzetten. Als je goed presteert, krijg je in de loop van de stage meer verantwoordelijkheden en kansen. Je ontvangt een standaard stagevergoeding van €250,- bruto per maand en je bent natuurlijk uitgenodigd voor de (wekelijkse) borrels, teamuitjes en gezellige etentjes!

Geef mij deze stage!
Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan wordt je sollicitatie zeker in behandeling genomen. Stuur je motivatie + CV zo snel mogelijk naar Lisette via vacature@teamalert.nl en kom gezellig kennis met ons maken! Je kunt ook al je vragen naar dit e-mailadres sturen.

TeamAlert is gevestigd in Utrecht, vlakbij het station. Eenvoudig te bereiken dus! Voor meer informatie over de organisatie, bezoek onze website: www.teamalert.nl.

Let op: deze stage betreft een meeloop-stage, helaas bieden wij geen plek voor afstudeerders.

 << Terug naar vacatures