Wij dagen jongeren uit het meeste uit hun leven te halen. Dit doen wij door middel van originele campagnes en projecten, waarvan we een aantal projecten ontwikkelen met subsidie van het ministerie van Infrastructuur en Milieu. TeamAlert gaat het gesprek aan met jongeren van 12 tot en met 24 jaar door heel Nederland tijdens educatieve projecten en voorlichtingscampagnes. De doelgroep van de educatieve projecten zijn scholieren van 12 tot en met 18 jaar. De doelgroep van de voorlichtingsprojecten zijn jongeren van 16 tot en met 24 jaar.

In 2015 heeft TeamAlert 588 uitvoeringen gerealiseerd waarmee in totaal 170.000 jongeren een-op-een zijn aangesproken door de medewerkers van TeamAlert. 

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met de TeamAlert partnernieuwsbrief. De nieuwsbrief wordt elk kwartaal verstuurd.

Educatieve projecten

Met onze educatieve projecten bezoeken wij middelbare scholen en ROC’s. Door onze boodschap op een positieve, opvallende en persoonlijke manier te brengen, weten wij leeftijdsgenoten te bereiken en gedragsverandering te bewerkstelligen. De projecten worden geïntegreerd in het lesprogramma van de school en spelen in op kennis, houding en gedrag van de leerlingen. 

Meer informatie over de educatieve projecten:

Logo Kruispunt Logo Lamazien

Kruispunt

Your Message Verkeer

LaMaZien

Logo Roadtrip Logo Streetbeat Logo Studio Flits

RoadTrip

Streetbeat

Studio Flits!

 The Battle

Your Message Geld

Voorlichtingsprojecten

De voorlichtingsprojecten vinden plaats op festivals, in discotheken, binnensteden, sportkantines en op feesten. Kortom, overal waar de doelgroep te vinden is. Onze voorlichtingsmedewerkers gaan het gesprek aan met hun leeftijdsgenoten over relevante maatschappelijke thema's en dragen de boodschap op een positieve manier over.

Meer informatie over de voorlichtingsprojecten:

Logo Bob Logo StreetTalk Logo Witte Waas

Bob projecten

StreetTalk

Witte Waas

FietsAlert

Scooter Elite

@TheWheel

FietsFix

Show Yourself

Fresh & Go

2toDrive

In opdracht van het ministerie van Infrastructuur en Milieu verzorgt TeamAlert de (online) communicatie van 2toDrive. Het doel hiervan is het genereren van aandacht voor het experiment en daarnaast het verstrekken van informatie aan verschillende doelgroepen.

Meer informatie over 2toDrive:

Logo 2toDrive
2toDrive

Interesse in onze projecten? Neem dan contact op met onze accountmanager, Dominique Luijks, door een e-mail te sturen naar dominique@teamalert.nl of te bellen naar 030-2232893.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom TeamAlert? Schrijf u dan in voor de zakelijke nieuwsbrief.