Heb jij de beste driving skills van het Nordwin College? Ga de uitdaging aan!
Autorijden voelt voor jou als een tweede natuur en niemand rijdt zo goed als jij, toch? Denk jij dat je de beste driving skills hebt van het Nordwin College? Ga dan de strijd aan en win samen met twee vrienden een TT RaceExperience t.w.v. 259,-!

Wie kunnen er mee doen?
Ben jij een man tussen de 18 en 24 jaar, heb jij een rijbewijs en een auto? Zit jij op het Nordwin College? Dan dagen we jouw uit om mee te doen aan deze challenge

Hoe werkt het?
Jouw rijgedrag wordt aan de hand van een kastje (RookieDongle) in je auto 6 maanden gemeten. Geen zorgen: er wordt niets veranderd aan je auto, je kunt het kastje zo inpluggen!

Van de 6 maanden ontvang je 2 maanden feedback van ons via een sms/e-mail over jouw rijstijl. Aan de hand van die feedback kun je jouw rijstijl verbeteren.

Waar letten we op?
Je krijgt feedback over:

  • Je snelheid
  • De manier waarop je optrekt
  • De manier waarop je remt
  • Hoe (scherp) je bochten neemt

Wat krijg je ervoor terug?

  • Meld je aan voor 20 september en ontvang je een earlybird slipcursus t.w.v. 60,-.
  • Elke deelnemer ontvangt een cadeaubon naar keuze t.w.v.25,-.
  • Win samen met twee vrienden een TT RaceExperience t.w.v. 259,-.

Waarom mee doen?
Wist je dat mannen tussen de 17 en 24 jaar een grote kans hebben om betrokken te raken bij een ernstig verkeersongeval? Een van de belangrijkste oorzaken is roekeloos rijgedrag. TeamAlert wil samen met het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid FryslÃn (ROF) meer weten over het rijgedrag. We willen jou inzicht geven over je rijgedrag en motiveren om veiliger achter het stuur te zitten.

Aanmelden?


Wil je meer weten over het project of heb je vragen erover? Stuur dan even een mailtje naar communicatie@teamalert.nl!